2012 I BILDER

 
I januari så flödade kreativiteten och nyfikenheten kring vad det nya året skulle föra med sig. Jag pimpade mina linslock så att jag inte skulle tappa bort dem. Hur vida jag lyckades kan vi ta en annan gång... Sen skulle jag fotografera Anna, vilket inte alls blev som jag först tänkt, det mycket bättre i stället.
 
Redan i februari hade snön börjat smälta och jag fotograferade Pernilla utomhus. Åter igen så var grund-idén en helt annan, men jag var ändå nöjd med resultatet. Jag hade min första fotografering tillsammans med Therese där bland andra Hanna var modell. Jag fick även tillfälle att fotografera min fantastiska mamma.
 
Vår och höst är de bästa årstiderna att fotografera om man vill fånga ljuset. Vad passar inte bättre än att fotografera kärlekspar i detta fantastiska ljus med vårfloden i bakgrunden. Man kan ju undra om alla mina kvinnliga modeller heter Anna eftersom denna också gör detta. Det blev även en spontan och blöt fotografering med Peter, the hunk!
I april kom ljuset och lyckan. Jag kröp längs med backen och fotograferade livet som sakta krängde sig upp bland döda löv. Jag fotograferade porträtt i ljuset från fönstret och vi lanserade vårt nya företag.
Ljuset och grönskan växte i maj. Jag och min sambo bestämde oss för att vi ville spendera en lång tid framöver tillsammans och bestämde oss för att gifta oss även om själva bröllopet inte äger rum först denna sommar. 
 
Jag gick chansen att fotografera mor och dotter i en annorlunda kombination. Sabina skulle fotograferas med temat morgongåva och dottern Nelly ville gärna också vara med på bild. Och presic som mamma ville hon dofta på den röda rosen.
I juli spenderade jag min födelsedag åt att fotografera Anna och hennes häst. Några av mina personliga favoritbilder och den bästa födelsedagen på länge. Katja fick även föra in lite attityd i det annars lummiga juli.
I augusti bestämde sig Izabella för att komma ut och kika på världen utanför. Tillsammans med mamma Zandra och pappa Linus fick hon möta den med blixt och dunder framför kameran.
September, nakenmånaden? Jag genomförde idéer som jag länge velat göra med fantastiskt tålmodiga modeller. Vissa blev ju galnare än andra.
I oktober behövde jag lugnet inombords. Vi tog en sista tripp upp till stugan vid havet innan vintern. Där finner jag alltid lugnet. Öppna spisen och havets kluckande. Efter att ha samlat kraft fyllde jag på med ny lycka och energi när jag fotograferade Nelly med sin pappa och mamma ute i höstens glada färger.
I november bestämde jag mig för att mörkret inte skulle få greppet om mig. Det skulle få bli en mysig månad med mycket thé och bra läsning. Dessutom fick jag den stora äran att fotografera min bästa vän Iza's bröllop. Helt fantastisk upplevelse med helt fantastiska vänner.
I december tog jag mitt körkort och därmed kom också friheten. Jag tog bilen ut på landet och fotograferade frostiga landskap. Jag fick även fotografera Katja som är galet snygg i sin underklänning. 
 
Med andra ord ett fantastiskt år omgiven av underbara vänner och lagom mycket tid åt bara mig.

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo