8 storlekare senare

Jag provade byxor idag. Vilken shock. Jag hatar att prova byxor. Jag är alltid för stor för de snygga modellerna och hittar aldrig några som passar. Men eftersom de jag har bokstavligen faller av mig så var jag tvungen att köpa både byxor och underkläder. Så idag när jag började prova chansade jag på ett par som var fyra storlekar mindre än jag brukar. De var för stora. Så jag testade några som var sex storlekar mindre. De passade bra. Men Selene som var med mig övertalade mig att testa ett par som var 8 storlekar mindre eftersom hon tyckte de satt lite för löst ändå. Och de passade! Jag köpte ett par byxor som är 8 storlekar mindre än mina tidigare största byxor. Hela min världsbild rubbades lite. Jag kunde köpa ett par snygga jeans med nitar. Det har jag inte kunnat göra sedan tonåren. Jag har varit mindre till storleken än vad jag är nu, men jag har alltid haft problem med just byxor. Det var skräckblandad förtjusning. Så när jag kom hem blev jag verkligen motiverad att träna. Nu efter passet har jag hällt i mig en proteinshake eftersom jag ätit väldigt lite och onyttigt idag. Jag vet att mina muskler återhämtar sig bättre inför nästa pass när jag ger dem den rätta näringen. Därför blev det en shake med hallonsmak.
 
Men förstå... 8 storlekar!

JUNITJEJ

Åh, vilken känsla det är!!! GRATTIS till viktnedgången!

Svar: Tack så hemskt mycket! Jag har nog inte hunnit smälta det helt än! ^^
Elin

P - Ny fotoblogg

Det måste kännas riktigt bra att kunna ha 8 storlekar mindre! Grattis! :)

Svar: Ja, det känns lite overkligt. Tack! :)
Elin

claudia

Å men gud vad härligt !!
Jag kämpar med min vikt också. har tappat sex kg sen i påskas.. Det känns riktigt bra men åtta storlekar måste vara helt underbart!

jag frös mest om händerna faktiskt :) det var +1 eller på 0 idag å så sprang jag mellan kameran och sänghimlen hela tiden haha :)

Svar: Det är ju bättre att tappa stadigt och permanent så att säga. Trots att jag har minskat så mycket har jag faktiskt bara gått ner 2 kg på vågen. Men jag har styrketränat väldigt mycket så kroppen har ju formats om och muskler tar ju mindre plats. :)
Elin

ice - kubiix - ruffs

Som sagt, fy fan vad gött! Och skönt för dig! Grattis liksom! Helt awesome. <3

Love you Honeybun! <3

Svar: Tack darling!Love you more! <3
Elin

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo