En dålig dag

Jag hatar verkligen trånga parkeringar. Att köra en sedan-modell när man precis har tagit körkort är heller inte alltid det lättaste. Idag när jag skulle parkera i Falun så var det nästan fullt och alla hade tagit onödigt mycket plats eftersom det är vinter. Så när jag skulle försöka smita in i en trång lucka så tog det naturligt nog en stund. Det gjorde ju inte precis saken bättre att en gubbe i en bil bakom skulle stå 2 mm bakom min bil hela tiden och sedan bli sur för att jag inte backar in i min parkeringsficka. Det är lite svårt när han står i vägen! 
 
Bah. När jag väl hade parkerat visade det sig att automaten bara tog vissa kort eller mobil betalning. Då var det bara att flytta på sig och parkera någon annanstans. Kändes så himla onödigt. Jaja, nu ska jag fixa lite lunch så jag orkar dagens möte i eftermiddag. I morgon ska jag minsann ut och fotografera. Det är så fint när det har gått från plus till minusgrader. Allting är sådär fint frostat. Perfekt för att ta härliga landskapsbilder med andra ord!

ice - kubiix - ruffs

Jag vill med ha fina landskapsbilder :/ Här har de töat sådär så det inte ens är frostigt :( bara brunt grått och URK. Hatar....!

Svar: Får hoppas det fryser till igen. :)
Elin

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo