Overkligt

Idag känns gårdagens inlägg helt konstaterande helt overkligt. Hade jag inte köpt byxorna och tagit på mig dem idag så hade jag nog inte trott på det. Och tack hörrni för alla fina inlägg i kommentarsfältet. :)
 
När jag slängde benen över sängkanten för ungefär 1½ timme sedan så kände jag genast den sköna känslan av träningsvärk i hela kroppen. Det blev för ovanlighetens skull ett helkroppspass igår. Så himla skön känsla när man är klar så det är nästan obeskrivligt. Nu måste jag skärpa till mig med kosten igen också. Det har blivit några slarviga dagar. Men det bästa tillfället att börja, oavsett om man börjar om eller bara börjar, är på en gång. Glöm alla löften om nyår, efter jul eller måndagar. Att börja på en gång är den bästa garantin för att faktiskt komma igång.
 
Efter frukosten måste jag ta mig en slänga till Falun för att hämta mitt block. Jag fick en arbetsdag på Transportstyrelsen i mellandagarna så jag måste ha mina anteckningar med mig så jag vet vad jag ska göra. Blir trevligt att säga 'hej' till tjejerna en sista gång innan jul också. Men nu blir deten sen frukost till att börja med.

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo