Sammanfattning 2013

JANUARI
Jag tror jag bestämde mig strax före jul att nu fick det vara slut. Det får inte vara fler ursäker för att äta skit och inte träna. Jag började stenhårt den 1 januari med totalt godislöfte och ett löfte till mig själv att ta hand om mig själv bättre i både kropp och själ. Jag gick ner 5 kg den månaden.
FEBRUARI
Andreas fick besked och fast anställning och bröllopsnerverna började kännas i hela kroppen. Inbjudningarna lades på lådan och jag åkte till Linköping och tatuerade mig. En påminnelse om att släppa de små bekymren och leva livet istället.
Den månaden var ganska jobbig kostmässigt. Det kändes som att jag hade dålig karaktär med alla frestelser som kom inför påsken och med maten. Men jag kämpade på och gav inte upp.
Saker och ting släppte mycket i april. Jag tog mig förbi 'skrämmande femman' och vågen visade -7 kg. Jag klarade att ta mig förbi det. Jag fick anställning på samma jobb som Andreas och det blev långt pendlande men vi hade varandra. Vi tittade på och köpte hus samt lade ut vårt dåvarande boende till försäljning. Våren var på väg!
Bröllopspanik, konsultationer, planering, klänningar som var för stora, lyckorus och huspanik. Det kändes verkligen att bröllopet närmade sig samtidigt som paniken inför att inte få lägenheten såld i tid växte. Extremt mycket i tankarna och samtidigt extremt mycket längtan.
En fantastisk möhippa. Den lyckligaste dagen i mitt liv - vårt bröllop. Nycklar till huset och lägenheten såld. Denna månaden var bara fylld med spänning och lycka.
Vi flyttade in i huset dagen efter bröllopet. Hade kusin Sarah på besök från U.S.A. i ett par veckor. Sedan åkte vi på en kort bröllopsresa till höga kusten. Vi kände direkt att detta var vårt hus. Det kokades saft av rabarber från trädgården, köptes möbler och hängdes tvätt utomhus som doftade av sommar. Jag släppte allt vad kost och träning hette för ett tag och bara var.
Tillbaka till lugnet och tillbaka till formen. Här insåg jag hur mycket jag äntligen hade återhämtat mig efter allt. Jag mådde bra. Hade fått en ny fantastisk vän, Malin. Åkte till Linköping och myste och träffade vänner. Satsade på kost och träning igen och bokade en månad med personlig tränare och dietist. Dessutom fick jag nyanställning på Andreas jobb efter sommaruppehållet. Jag och Andreas firade att vi stått ut med varandra i 5 år.
På grund av värmen började träden släppa löv tidigt och man fick höstvibbar. Andreas och jag förberedde trädgården inför hösten vilket var fantastiskt mysigt. Jag kämpade på med min personliga tränare.
Efter att ha avslutat min månad med PT och lärt mig en massa nytt så la jag upp ett nytt träningsprogram som skulle passa mig mycket bättre. Jag började renovera hallen med hjälp av Andreas och vi började visualisera tillsammas hur vi vill att vårt hus ska se ut nu när vi får bestämma. Vi åkte även till Ullared tillsammans och spenderade pengar och tid tillsammans.
Kämpar med balansen och hittar den. I början så var det väldigt jobbigt att balansera jobb och träningen. Men efter ett tag så känner jag att det börjar plana ut. Äter lagom, tränar lagom. Det är alltid bäst. Känner att träningsglädjen kommer tillbaka och jag börjar trivas med det hälsosamma livet i lagom mått. Självklart får man fuska ibland också. Till exempel som när man åker till Paris på lite mer officiell bröllopsresa med sin fantastiska make som vi gjorde. 
Stressen på jobbet var hemsk i början av månaden och längtan efter lite ledighet var stor. Men att verkligen ha hittat balansen och glädjen i träningen hjälpte så mycket. En vecka i slutet offrade jag åt att äta vad jag ville utan att tänka och inte träna. Men andra dagen på ledigheten var jag tillbaka på banan igen och jag känner att jag blir starkare hela tiden. Jag ser fram emot ett ännu starkare träningsår med nya utmaningar.
 

madde

Vilket härligt år! Gott nytt 2014 =) heja dig!

Svar: Tack detsamma finis! ;*
Elin

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo