Bröllopslycka!

Idag är jag sådär sprallig i hela kroppen. Igen! Så jag har riktigt svårt att sitta still, haha! Vi var först till banken innan vi bänkade oss på ett café i väntan på vår wedding planner. Och först skulle vi titta på bröllopstårta och blev riktigt besvikna. De på bageriet var riktigt snorkiga och inte alls trevliga. Det vägde inte direkt upp till det faktum att deras tårtor inte såg särskilt fina ut. När vi frågade om laktosfria tårtor sa de att det bara fanns maräng att välja på då? Det är väl bara att baka med laktosfritt? Men icke. 
Då åkte vi istället till en blomsterbutik får att få tips om blommor. Vilken skillnad i service! De var verkligen supertrevliga, lyssnade på vad jag hade för frågor och det känns verkligen som att de förstod mig perfekt! Min bukett kommer att bli den finaste någonsin. Under tiden som vi gick igenom detaljerna med floristen smög Andreas iväg. När jag var på väg ut från butiken hade han köpt ett gäng med rosa rosor som han sett på vägen in och tyckte att jag skulle ha. Min älsklingsplutt!
 
Nu fortgår bara jakten på en snygg bröllopstårta och trevlig personal. Svenska bröllopstårtor är ju ganska fula i min mening. Jag vill ju ha en amerikansk skapelse som DENNA men med smaken av en svensk tårta. Lite fler våningar då förstås. Men inga bagerier vill ju göra amerikanska tårtor så vi får väl försöka oss på någon form av kompromiss. ;)

ice - kubiix - ruffs

Vilken mysig grön!! :O

Och härligt med pirr !!

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo