Wedding-pjucks i sikte!

Jag tror att jag kan ha hittat de perfekta bröllopsskorna. Det är ingen hit att försöka hitta gröna finskor mitt i vintertid. Men nu har vårmodet börjat poppa upp i butikerna och jag har spanat in två par skor för totalt 300 kronor. Känns som en helt okej budget om ni frågar mig. Och det är skor som går att använda vid fler tillfällen också. Dels vill jag ha ett par med lite klack så jag ser snygg ut under vigsel och fotografering. Men under resten av dagen kan det vara skönt med ett par platta skor så slipper jag få lika ont i fötterna. Och de jag har hittat matchar ju perfekt! Jag ska springa in på H&M idag och kika om de fått in de gröna. I Borlänge hade de fått in alla färger utom grönt! Kanske har jag bättre tur i Falun. Annars får jag testa en annan färg och sen beställa från nätet.
Och om allt går som det ska så skriver vi ut inbjudningskorten ikväll, då det blev strul förra gången. Så laddad!

ice - kubiix - ruffs

Ska jag kika om det finns i stan? :) Eller så gör vi det när du är här? :) Sen så har din menyspalt på bloggen fått fnatt!
Den ligger som ett steck nu på skärmen över namnrutan (där man skriver sitt namn) Samt även när man läser inläggen följer den med!

Svar: Jag beställer dem online istället. ;) Jag var och provade storlek idag. Jag såg det, ska lösa det imorgon. :)
Elin

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo