Del 1 - Möhippan

Här kommer del 1 i mina kommande blogginlägg rörande bröllopet för den som vill veta. Möhippan. Det blir ett bildlöst inlägg eftersom jag helt enkelt tycker att det bör stanna mellan  oss tjejer som var med. Men berätta kan jag!
 
Jag visste att det skulle bli min möhippa den dagen i förväg eftersom det var många av mina vänner som kom från olika delar av landet och som skulle sova hos mig. Dessutom visste vi ju inte heller när vi skulle flytta så det var bra med lite förvarning. Jag var så nervös och taggad den dagen så Katja och Iza ömsom lugnade mig ömsom retades med mig. När det väl var dags kom tjejorna inspringandes med ballonger, serpentiner och diverse annat. Alla var fint uppklädda i 50-talskläder och jag fick en hemmagjord slöja på mig som jag var tvungen att ha på mig hela kvällen. Vi började med att dricka lite, äta lite snacks och bara mysa tillsammans. Jag har aldrig kännt mig så vilsen  i mitt eget hem tidigare kan jag berätta. Galet nervös så det tog en stund innan jag kunde slappna av.
Efter en stund kom Andreas och Pär och körde oss till vår hemliga destination. Det visade sig ganska snart att vi skulle spela Laser Doom. Jag hade aldrig spelat det tidigare men det visade sig att jag var en riktig hejare! Jag vann första omgången och kom tvåa andra omgången. Riktigt kul var det. Och svettigt. Vi tog lite luft och sedan vad det dags för rond två. Rida mekanisk tjur. Shit vad svårt det var! Det ser ju så himla lätt ut men det var galet svårt att hålla sig kvar. Första två ronderna låg jag bra till men sen blev jag totalt utkonkurerad av några av brudarna. 
Det var dock inte slut där. Sen var det dags för sumobrottning. Jag tror aldrig jag har skrattat så mycket i mitt liv. Man blev ganska trött för vi hade hållit igång länge och dräkterna var ganska tunga så det var en utmaning bara att ta sig upp när man hade vält i sin dräkt. Mycket roligt! Emellan aktiviteterna åt vi också lite taco-buffé. Väl behövligt kan jag tillägga. När vi var klara med alla fysiska aktiviteter var det dags för lite relax. Vi fick bada jacuzzi och bara slappna av en stund. Riktigt mysigt. Därefter gick vi ut på krogen och dansade i 3-4 timmar. Jag kan ju tillägga att min vackra spetsgardins-slöja var en riktigt populär detalj på krogen. Mycket uppmärksamhet fick jag tack vare den. När klockan närmade sig tre så hämtade Andreas upp oss och vi tog en snabb visit på Donken innan vi gav oss hem till sängen där jag föll som en slagen hjälte direkt. Ganska öm och blåslagen var jag dagen därpå men det var absolut bland de roligaste tolv timmarna jag har haft i mitt liv!

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo