Del 2 - Bröllopet

Dagen innan bröllopeet kom Katja och glad-skuttade och fnissade med mig vilket kändes ganska skönt eftersom Andreas åkte till sina föräldrar för att sova där. Senare kom också Iza, Jonte och Cornelia och myste tillsammans med oss som en uppladding för den kommande dagen.
 
Dagen D vaknade jag en stund innan klockan ringde. Närmare bestämt kring klockan 5 på morgonen och jag behövde inte kliva upp först klockan 6. Jag låg kvar och drog mig en stund och gosade med Rasmus innan jag glev av sängkanten och masade mig in i duschen. I denna stund kändes allting bara så lugnt och tryggt. Jag var varken stressad eller nervös. Bara trygg på något sätt. Klockan halv sju kom Therese som skulle sminka mig. Vi åt lite frukost tillsammans med Cornelia och Katja som sovit hos mig. Sen utförde Therese sin magi på mig så jag såg ut som en prinsessa.
Foto: Iza Ählström
Foto: Iza Ählström
Efter att min make var klar så åkte jag och hämtade min made of honor Iza samt Yasemine som skulle fixa mitt hår så det passade till den underbara make up jag fått. Förmiddagen löpte på i ganska lugnt tempo med make up och hår-fix på mina tärnor och mig varvat med stående frukost och champagne. Andreas kom förbi och hämtade mat och dylikt till festlokalen, lämnade av min bukett som fick det att pirra lite extra i maggropen, för den var verkligen fantastiskt fin!
Foto: Iza Ählström
Sen när alla var färdiga och vi började plocka ihop våra saker för att åka till lokalen började himlen mörkna och världens ösregn kom över oss. Det var precis 45 minuter innan vi skulle träffa fotografen för vår fotografering och jag höll verkligen alla tummar och tår för att det skulle hålla upp lagom tills det  var dags. Vi klädde på oss och Andreas blev så stilig att jag inte kunde sluta le som ett fån.
Foto: Iza Ählström
 
Och vilken tur vi hade! Det var alldeles perfekt fotoväder och regnet slutade precis innan vi ställde oss för att fotografera. 
 
Foto: Iza Ählström
Foto: Iza Ählström
Foto: Iza Ählström 
Foto: Iza Ählström
Efter fotograferingen fick vi sätta oss och vänta en stund innan det var dags för oss att gå mot kyrkan så alla fick en chans att sätta sig. Då blev jag riktigt nervös av någon anledning. Såhär i efterhand tror jag att det var mest adrenalin. Tillslut var det i alla fall dags att börja promenera mot kyrkan, ställa sig utanför portarna och höra kyrkklockorna klämta. Jag kände som ett hugg av lycka i hela kroppen av att få stå där och hålla Andreas i handen. Jag vet att alla tittade på oss när vi gick genom altargången men jag minns bara lyckan och min arm i hans. Vi valde att gå in till Your song på piano men jag minns heller ingenting av den musiken.
Foto: Iza Ählström
Foto: Iza Ählström
Foto: Iza Ählström
Cornelia sjöng så vackert i kyrkan att jag rös i hela kroppen varje gång. Hon sjöng A Thousand Years och som en överraskning från mig till Andreas också Aldrig ska jag sluta älska dig. Sen böt vi ringar och sa ja till varandra. Vilken tur att den biten finns på film, för man glömmer snabbt! När jag skulle stjäla en kyss av Andreas så var jag tydligen lite för kvick för han tittade bort just då. Jag fick rycka honom lite i kavajen och prästen sa att det minsann var okej att pussas nu. 
Sedan gick vi ut till Where Ever You Will Go på piano. Utanför möttes vi av ett regn av ris och såpbubblor och massor av kramar och lyckönskningar.
Foto: Iza Ählström
Foto: Iza Ählström
Foto: Iza Ählström
Foto: Iza Ählström
Foto: Sandra Heindal
 
 
 
 
 

ice - kubiix - ruffs

HIHIHIHIH. fniss :*
så himla fina var ni, ÄR ni <3

Svar: <3
Elin

madde

jag känner inte er men sitter och bölar ögonen ur mig!! =) ni ser så lyckliga ut!

Svar: Nämen fina du, vad gullig du är! ^^
Elin

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo