Del 3 - Festen

Det är svårt att beskriva känslan när man kommer ut ur kyrkan. Det är en väldigt mäktig känsla att gifta sig och att stå där i kyrkan och säga ja till att dela sitt liv med världens underbaraste människa. Det är mäktigt och överväldigande och samtidigt helt underbart. När man sedan kliver ut ur kyrkan känns det hela nästan overkligt.
Foto: Iza Ählström
Foto: Iza Ählström
Foto: Zandra Bergström
 
Efteråt gick vi mot församlingshemmet där festen skulle hållas. Där skålades och hurrades det för oss och sen minglades det en stund. Och pussades förstås!
Foto: Sandra Heindal
Foto: Jonathan Ählström
 
Här är bilden på hela följet förutom vår Best Man Samuel som saknas på bilden.
Foto: Sandra Heindal
 
Min underbara mamma hade lagat massvis av helt fantastisk mat. Jag kan inte förstå vilken tid och energi hon har lagt ner för vår skull. Jag är så fantastiskt tacksam för all hjälp vi har fått.
Foto: Sandra Heindal
 
Under festen hölls det roliga, inspirerande och känslosamma tal.
Foto: Sandra Heindal
 
Ville man att vi skulle pussas så kunde man klinka i glasen. Och vi gjorde det några gånger själva också när vi tyckte att det var för länge sen.
Foto: Sandra Heindal
Foto: Sandra Heindal
 
Mellan middagen och efterräten så fick alla gå en tipspromenad och det var fantastiskt att se släkten samlas för vår skull och få träffa alla.
Foto: Iza Ählström
 
Jag och Andreas gled iväg en stund för att mysa lite och  Iza passade på att ta några bilder i det lummiga kvällsljuset.
Foto: Sandra Heindal
 
Efter tipspromenaden serverades det kak-buffé med 8 sorters kakor.
Foto: Iza Ählström
 
Jag och Andreas dansade bröllopsvalsen till Turning Page och hur klychigt det än låter så glömde jag verkligen tid och rum när jag stod där. Det var som ett uppvaknande när låten tog slut och alla började applådera. Hade jag fått välja hade jag stannat i den stunden i en evighet.
Foto: Iza Ählström
 
Efter dansen var det dags för tårtan och vi skar den första biten tillsammans.
Foto: Iza Ählström
 
Andreas var nöjd med sin tårtbit. 
Foto: Iza Ählström
 Det här är en av mina favouritbilder som får avsluta kvällen. Det kommer komma ett inlägg till med lite bilder senare när jag fått bilderna från fotografen som tog våra porträtt. 
 

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo