Gott, godare, godast!

 
Som kvällsmål gjorde jag något så galet gott som garanterat blir en ny favorit! Det blir lite som en nyttig sandwich om man får säga så. Enkelt och supergott. Jag skriver receptet i slutet av inlägget. 
Imorgon är det äntligen fredag. Under helgen ska jag passa på att laga alla lunchlådor för nästa vecka så behöver jag bara fokusera på mellanmålen under veckorna. Ser också fram emot att få lite feedback från min kostrådgivare och börja med lite träning nästa vecka. Jag skrev tidigare att jag tänkte vänta med mina fria kalorier till på lördag men jag har ändrat mig. De blir nog imorgon istället. Det är nämligen så att jag tänkte till lite när jag gjorde mitt matschema (och sen glömde att jag varit så klok). Så på lördag består lunchen av en nyttig pizza och mellamålet av nyttig jordgubbsglass med chokladrippel och på söndag består ett mellanmål av ostkaka. Så jag kommer ha gottis så det räcker och blir över i helgen i alla fall. Och jag längtar verkligen efter de där kanel- och chokladmandlarna! Bilden ovan är på gårdagens middag.
 
Bottnar:
½ banan
15 gram havregryn 
1 msk jordnötssmör
 
Fyllning:
70 gram kvarg
Vaniljpulver
Ev. stevia
 
Mosa banan och jordnötssmör, tillsätt havregryn till smeten. Klicka ut på bakplåtspapper till två små plättar. Låt gräddas i ugnen på 175 grader i 15-20 minuter. Blanda under tiden kvargen med vaniljpulver och ev. stevia. När bottnarna är färdiggräddade, låt svalna och bre sedan vaniljkvargen mellan och ät som en sandwich. Så gott!

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo