Things to improve.

Som jag skrev tidigare så satte jag mig ned i helgen och tittade på hur min kost såg ut de senaste veckorna och hur det kan förbättras. Jag såg några uppenbara problem som jag verkligen behöver jobba med.
  • Större frukostar - 140 kalorier är långt ifrån nog för en frukost. Det bör ju vara större måltider desto tidigare på dagen det är. Detta kräver att jag förbereder frukosten bättre kvällen innan. Att komma upp mycket tidigare kommer inte hända och jag är ingen frukostmänniska, men är allt klart kvällen innan så blir allt mycket enklare.
  • Förbered mellis med mycket protein! - Som det ser ut på jobbet just nu har jag tappat det där med mellis litegrann. Eftersom det finns så mycket allergier så slutar det gärna med att jag äter en banan. Typ varje dag. Jag kan förbereda till exempel ägg, makrill i tomatsås, kvarg osv.
  • Mindre middagar - Resultatet av att jag har ätit små frukostar och inga mellanmål har slutat med enorma middagar. Dels för att jag varit hungrig, men också för att jag haft så mycket kalorier kvar vid dagens slut. Dessutom behöver jag förbereda middagsalternativen bättre för att undvika dålig mat vid middagstid på grund av lågt blodsocker. Lax, kyckling osv är så himla lätt att förbereda och frysa portionsvis.
  • Mer grönsaker/mindre frukt - Jag är och förblir en godisråtta och för mycket söta frukter triggar ju sötsuget. Dessutom behöver jag få mer ordentliga grönsaker i kosten som fyller ut och mättar. 
Och vad är nyckeln för att lösa alla de här problemen då? Planering så klart!
 

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo