We're having a baby

 
Eftersom vi nu har haft chansen att berätta för våra närmaste så kan vi ju nu också göra det officiellt. I slutet av december går vår lilla familj från 2½ til 3½ (katten måste ju med). Det är också den största anledningen till bloggbristen de senaste månaderna. Jag har ägnat större delen av min tid sovandes, småätandes och hängandes över toaletten. Jag hoppades på att få milda symptom men man får vara glad för det man får antar jag. Och om vi är glada. Tiden hittills har gått så snabbt och det är skräckblandad förtjusning som beskriver det bäst. Jag hoppas att toalettkramandet ska lugna ner sig och att orken sakta ska komma tillbaka så jag orkar blogga lite mer i fortsättningen. 

madde

Ojdå :D stort grattis! Jag har varit här inne och kikat och undrat vad som hände med tränandet. Men detta är ju roligt!!!

Svar: Tack! Haha, ja jag har gått från att bygga muskler till att bygga människa får man säga. ^^ Jag har försökt hålla igång träningen också men fram tills nu har det inte funnits en droppe ork till övers. Men snart blir det väl lite mer även om det blir lite annat fokus. :)
Elin

Natalie

Stort grattis Elin! :D Det är du värd! All lycka till er och den kommande lilla familjen! ♡

Svar: Tack finaste du! <3
Elin

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo