USA i augusti

Jädra förkylning gjorde mig sängliggande hemma igår. Vill bara att den ska gå över så jag får träna igen. Har i alla fall lämnat in min telefon på lagning idag och köpt en adapter till mitt simkort så jag kan använda en gammal telefon under tiden. Vi passade hur som helst på att boka biljetter till vår USA-resa i sommar. Två veckor blir vi borta. Tack vare skatteåterbäring och bröllopspresent så har vi råd att göra lite roligt när vi är där också. Ska bli himla roligt att få åka dit igen nu när jag är lite äldre och i sällskap av A. Vi har tänkt i flera år att vi ska åka och nu blir det äntligen av. Nu kan nedräkningen börja.

madde

Vad roligt, jag va där när jag var 15 år och vill också jättegärna åka tillbaka nu som vuxen!!! =)

Svar: Åh, var häftigt! Jag var också där när jag var 15. ^^ Vart i USA var du någonstans? Gjorde du något särskilt? Hur länge var du där? :)
Elin

madde

Jag var i NY, washington, boston, och lite småstäder därimellan. Jag bilade med familjen, upp till niagara fallen i kanada också =) 3 veckor!

Svar: Var härligt! Det låter som om vi varit på ungefär samma ställen. Jag var där i 5 veckor och bodde hos min farbror. Fick också leva lyxliv i NY i ett dygn med broadway och lyxiga restauranger. Det vore riktigt häftigt att få göra igen. ^^
Elin

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo