En kort årsresumé

Januari - Mycket fokus på träningen och kosten. Någonting jag verkligen har saknat under graviditeten.
Februari - Jag och maken firade årsdag som förlovade och spenderade alla hjärtans på Färnas spa. Fantastiskt mysigt med kvalitetstid med den bästa.
Mars - Våren började sakta göra inträde såväl utomhus som i mitt badrum. Jag började med årets såddar och planerade för sommarens odlingar. Målade även om kontoret på en dag.
April - Var inne i ett träningssim och älskade min träning till 100%. Jag plussade på stickan innan ett tag efter att jag faktiskt blivit gravid. Kroppen kändes inte riktigt som den brukade och det var kämpigt att hålla glädjen hemlig.
Maj - Började må väldigt dåligt av graviditeten. Tröttheten var konstant och totalt handikappande och illamåendet blev konstant värre. Bloggade inte alls särskilt mycket under denna period. Försökte få klart mycket av exjobbet medan jag fortfarande hade orken.
Juni - Vi fick äntligen dela med oss av nyheten om att vi skulle bli 3 (och en ½). Det hade nog inte gått att dölja särskilt mycket längre med tanke på hur mycket jag mådde illa så det var en stor lättnad. Maken och jag firade även vår första bröllopsdag. Inte hade vi nog trott att vi skulle få fira den med ett litet liv i magen.
Juli - En händelserik månad. Värmen var överväldigande och vi kämpade trots detta på i trädgården. Vi införskaffade barnvagn och åkte på första ultraljudet vilket var helt magiskt. Plötsligt blev det verklighet att det låg en liten människa i magen. På tal om magen så började den växa och garderoben krympte. Vi var tvugna att köpa nytt innan resan till USA. USA var också fantastiskt även om det fick ett abrupt slut på grund av branden som härjade nära vårt hus.
Augusti - I august blev det för mycket med illamåendet, penicillin och förkylning och jag blev inlagd på lassarettet i Västerås i tre dagar med dropp för att återhämta mig och stoppa svältprocessen som kroppen satt sig i. Jag började strax därefter på mitt nya jobb och passade på att renovera barnrummet inför den lillas ankomst. Rasmus var övertygad om att vi äntligen hade gjort ett rum enbart för honom. Det blev även en tur till UIlared för att införskaffa alla nödvändigheter till bebisen.
September - Tyngden av graviditeten började smyga sig på och tröttheten följde med. Samtidigt kunde jag inte hejda mig själv från att försöka förbereda allting. Det städades och tvättades kläder. Det lyssnades mycket på musik eftersom Snorkfröken i magen då studsade runt som en ping-pongboll i magen. Andreas sjöng för magen och resultatet var ungefär detsamma.
Oktober - Vi fick ett ryck och bestämde oss för att renovera klart hallen och vardagsrummet då vi insåg att det var nu eller så skulle det dröja innan tillfälle gavs. Antagligen tog jag mig lite vatten över huvudet då en tur på Erikslund för att handla material dagen efter slutade med ett besök på förlossningen. Som tur var bestämde sig donnan för att inte komma än.
November - Julsuget kickade in även om orken inte riktigt låg på samma nivå. Bebisen växtsprutade och kroppen värkte. Började inse att jag inte skulle orka jobba så mycket längre eftersom kroppen helt enkelt började säga ifrån. Trots detta tvingade vi oss iväg på Färnas julmarknad vilket var en riktigt mysig paus i vardagen.
December - Månaden började med sjukskrivning från jobbet på grund att kroppen helt enkelt inte orkade längre. Jag började bli otålig och önskade att bebisen skulle komma ut och hoppades varje gång jag fick förvärkar. Andreas planerade långledigt för att förhoppningsvis få så mycket tid som möjligt med bebisen. Vi firade jul hela familjen i godan ro hemma hos oss vilket var fantastiskt mysigt. Nyår passerade i lugn stämning utan någon bebis annat än i magen.
 
Sammanfattning - Året präglades mycket av graviditeten och nu väntar jag otåligt på att det här året ska börja med att vår lilla dotter bestämmer sig för att titta ut. Jag längtar efter henne så jag håller på att bli tokig och det känns verkligen som att hon aldrig tänker komma ut. Men jag vet att den dagen hon gör det kommer allt att ha varit värt det.

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo