Gårdagens inköp

Som jag skrev igår så köpte jag bland annat en fantastiskt fin topp. Den gör sig verkligen inte rättvisa på bild. Den har liksom tajt krage med liten kant upptill. Och jag älskar ju spets och sådana lite transparenta tyger.
Och när jag skulle plocka fram bilden på denna så blev det ett köp till. Jag har ärligt talat aldrig köpt kläder på nätet för jag har aldrig kunnat vara säker på att de kommer passa. Men när jag provade kläder igår så började jag inse att problemet inte längre var att de skulle passa. Nu var jag tvungen att välja bland allt som passade istället. Så jag hoppas denna passar för jag tycker den är galet fin och passar i höst sen. Båda topparna är från Kappahl.
Utöver detta så fyndade jag ett par gångstavar för 149 kronor som jag ska inviga idag tänkte jag. Jag fyndade en träningstopp och en träningströja som jag ska ha på mig när jag inviger stavarna. Och så gottade jag mig i massor av mysiga doftljus. Jag älskar doftljus. Dels är det mysigt att tända ljus när det är mörkt ute, men också att det luktar varmt och ombonat av ett vanilj-ljus. Bland annat dessa två köpte jag till gästrummet från Rusta.
 

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo