Now that it's over.

 
Mina 35 dagar med PT och kostrådgivare har passerat. Jag är så glad att jag valde att genomföra detta, samtidigt som det är skönt att det är slut så att jag kan fortsätta på ett sätt som funkar för mig långsiktigt. Jag kommer ta en paus på två dagar och inte fundera så mycket på allt kontrollerande. På onsdag kommer jag fortsätta, med hjälp av alla nyttiga verktyg och anpassat efter vad jag mår bra av. Jag kommer räkna kalorier och planera en hälsosam kost men ändå äta skolans mat och fokusera på övriga måltider. Jag kommer fortsätta träna flera dagar i veckan men kortare och mer fokuserade pass så jag orkar fortsätta. Idag mumsar jag lite vad jag vill och det slutade med ett mellis på blåbärskvarg och nötter. Paranötter är en av de nuvarande favoriterna. Resultaten baseras ju på ansträngning, men samtidigt funkar det inte att köra så hårt med kost och träning i ett längre perspektiv för mig just nu. Det blev för mycket prestation med att äta allt och det tog väldigt mycket tid att deklarera för någon annan allt jag åt. Jag kommer ju fortsätta skriva ner allt men då behöver jag ju bara göra det för min egen skull. Så på många sätt kommer jag ju fortsätta som jag gjort men med ett mildare och mer anpassat tempo. Och framför allt med mindre stress och mer sömn så jag orkar.

madde

Vad kul att höra :) Kör din egen takt, helt klart, inget är hållbart om det inte funkar! Jag brukar ta pauser på veckor och månader ibland för att man är så trött på det helt enkelt. Sålänge man ser till att man inte går upp igen så är det lugnt. Även elitidrottare har ju "off season" där de väger 10 kg mer.
pepp pepp

Svar: Tack, jag behövde nog verkligen höra det där just nu. När man har en inspiratör så tror man ju av någon anledning att de aldrig misslyckas eller faller av banan. Just nu är hösten och mörkret ett stort problem. Men just nu kämpar jag bara vidare.
Elin

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo