Hejdå bilring.

Bilring, muffin top, kärlekshandtag, valkar, love handles. Kärt barn har många namn. Jag håller i alla fall på att se mina smälta bort, lite för varje dag. Det är inget tårdrypande farväl, utan snarare som att ge de där handtagen en smäll på käften. Aldrig mer. Det är så häftigt att se skillnad på så kort tid. Jag är inte säker på om andra skulle se det om de tittade men jags om känner mig själv och vet hur jag brukar se ut ser resultatet. Jag försöker tänka ibland att 10 kg tidigare känts som en omöjlighet. Världens största mål. Att det är jättemycket. Nu när jag tappat 10 kg så känns det så lite helt plötsligt. Så mycket jobb för så lite. Men jag måste förstå att det är mycket, samtidigt som jag har mycket kvar. Jag har kommit tillräckligt långt för att det inte ska vara värt att ge upp nu!

madde

Det är härligt när man får snabbt resultat, då gör man något rätt. Och känslan av att "har jag kommit såhär långt så är det ju jävligt dumt att lägga av", är sjukt bra, det hjälper en att hålla fast vid vad man startat.

Kör hårt!

Svar: Tack för peppen! Det betyder alltid mer än man tror. ^^ Blir alltid lite inspirerad av att läsa din blogg också. Även om livet går åt helvete ibland så kör du ändå. Sån vill jag också vara. :)
Elin

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo