Vecka 3Nästan halva tiden har gått och jag har drygt två veckor kvar. Idag reser jag bort och kommer därför missa två dagars träning. Dock är nästan all mat förberedd och i det här fallet är den viktigare. Jag har varit trött och lite virrig vilket resulterat i att jag glömt vissa måltider den här veckan. Det gör mig lite sur eftersom det är upp till mig att få resultat och att det känns som jag sabbar för mig själv när jag missar måltider. Hur som helst, nya tag. Här kommer denna veckans resultat.
Vikt: -0,6 kg totalt - 2 kg
Midja: -1cm totalt - 6 cm
Stuss: - 1 cm totalt -2,5 cm
Lår: 0 totalt - 3 cm
Överarm: -1 totalt -0,5 cm

Catarina

Hej! Jag har nästan samma menykodning dock åker menyn ner vid "hover" och inte som du har, att man klickar på "menyknappen" och menyn åker ned. Har försökt att få till det men lyckas inte. Skulle du kunna hjälpa mig?

Tack! :)

Svar: Hej!
Jag kan tyvärr inte hjälpa dig eftersom jag själv inte gjort designen. Mitt tips är att prata med Mimmi som gjort den som är duktig. http://mimmithorneus.se/
Elin

Catarina

Okej, men annars kan du bara kolla i kodningen, stilmallen alltså. Jag tror jag har samma grundkodning det är bara några skillnader.
Skulle jag kunna få en kopia av endast stilmallen så tror jag att jag kan fixa resten själv? :/

Svar: Jag hittar inte vart i kodmallen det är, men jag mailar en kopia. :)
Elin

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo