Uteplatsen bildbomb.

Såhär såg det ut tidigare idag samt igår. Bilden till höger var den jag visade igår och den vänstra visar hur det såg ut när stenläggningen nästan var klar tidigare idag.
 Runt pionen ska det bli gräs så den fick en avgränsande stenläggning.
Och såhär ser det alltså ut just nu med möblerna på plats. Vi ska köpa till ett parasoll som skydd mot solen, ställa dit en tunna med en sorts liljor i (som inte hunnit växa till sig än), hänga solcellslyktor i trädet, piffa och mysa till det. Ovanför loungen längs muren ska det bli en liten rabatt med marktäckande blomster och resten runt trädet ska bli gräs precis som nedanför kring pionen. Vi ska göra en lite mer ordentlig stenläggning kring trädet också. Och som jag nämnt tidigare ska det bli köksträdgård i pallkragen som står längst ner. Det är en del småpiff kvar med andra ord men det stora tunga jobbet är klart och idag kunde vi provsitta! Nedan ser ni hur det såg ut idag och längst ner hur det såg ut när vi flyttade in. Fast bilderna är tagna från olika håll förstås.
På nedersta bilden syns ett rött staket som vi var tvugna att ta ner när vi flyttade in då det var i så dåligt skick att det knappt stod upp på sina ställen. Nästa år ska vi sätta upp ett nytt staket på samma ställe, fast vitt med ribbor (horisontellt) istället. Typ SÅHÄR.
 

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo