Vi är hemma!

Många har hört av sig och undrat hur det har gått för oss med tanke på branden kring Sala som sträckter sig ända till Virsbos utkanter så jag tänkte uppdatera lite om hur läget sett ut för oss. Det blir antagligen lite osammanhängande så jag sovit oroligt efter att varit på resande fot i 1½ dygn och varit väldigt stressad.
Vi läste nyheterna när vi var borta och har följt nyheterna redan från början och hållit oss så uppdaterade vi kan. När vi såg i tisdags att branden var kritiskt nära Virsbo och hört oss för med människor hemma så bestämde vi oss för att boka om biljetterna och åka hem fyra dagar tidigare. Många tyckte vi skulle stanna eftersom vi inte kan göra mycket mer här men oron var för stor för att vi skulle stanna. Vi blev bara mer oroliga och skulle inte kunna njuta av resten av vistelsen alls. I dagsläget så vattenbombar de utanför Virsbo och läget för vårt område ser stabilt ut. Vi kan höra helikoptrarna åka skytteltrafik ovanför huset. Men för något dygn sedan var Virsbo så rökfyllt att man knappt såg runt knuten på huset meddelade grannen. Så vi har tagit det säkra för det osäkra och packar ner sådant som är ovärderligt så som bröllopsfoton, kattbur och annat ifall att vi måste flytta på oss. 
Igår kväll somnade jag med kläderna på när jag tittade på kvällsnyheterna. Jag vaknade vid två-tiden av att jag drömt en hemsk mardröm och insåg att A inte fanns i sängen med mig. Istället satt han uppe och vakade över läget för att se om vi skulle behöva åka med mig någon annanstans. Men när jag klev upp kom han äntligen och lade sig. Liten i magen som har fått känna min stress har varit en riktig liten sprattelapa det senaste dygnet.
Jag vill också tillägga att vi är oerhört tacksamma till alla som erbjudit oss hjälp på olika sätt med skjuts från arlanda, erbjudande om boende eller att hämta katten. Det har varit ovärderlig de senaste dagarna.


Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo