Strippat i Fagersta

Idag har jag och M varit på babyöppet i Fagersta. M börjar vänja sig mer och med vid annat småfolk men när vi kom in mitt i sångstunden var hon väldigt fascinerad får jag säga. Efteråt rodde vi skutan till A's jobb och åt lunch med honom. När vi skulle åka hem så öppnade jag alla dörrar för att vädra ut den värsta värmen. När jag sedan sätter mig i bilen ser jag hur en äcklig skalbagge flyger i full fart mot mig. Jag som är livrädd för kryp och verkligen försöker behärska mig för att inte föra över det på M, börjar vifta för att undvika den där skalbaggen. Så försvinner den plötsligt och jag ser den ingenstans. Jag inser ganska snabbt att den sitter någonstans på mig så jag tittar ner och ser den på blusen. Jag börjar försöka vifta bort den igen och den landar... I BH:N! Panik utbryter och jag kastar mig ur bilen och försöker kränga av mig kläderna samtidigt som jag skakar allt vad jag kan på BH:n för att den ska ramla ut. Tillslut blir jag av med den. Men de boende i hyreshuset fick sig nog en ordentlig show. Tur för mig att det var tomt i skolan eftersom jag stod på den parkeringen åtminsone. 
I helgen har M's faster varit här och vi har farit både till Avesta för att fira lillebrors examen och varit en tur i Västerås. Det är så fantastiskt att se att M har så mycket fin familj runt omkring sig som älskar och bryr sig om henne. Och att hon trivs så bra med sin faster, för det är ju inte alltid alla duger om vi säger så. Imorgon ska vi på skolavslutning på Andreas jobb så får M se det också. Ska bli spännande att se vad hon tycker om det. 
Vi har även äntligen fått en massa fantastiska bilder på M från studiofotograferingen nu. Det har blivit mycket bilder på henne den senaste tiden som vi delat med oss men vi kommer visa färre såhär framöver eftersom vi vill att hon ska få avgöra när hon blir äldre om hon vill var privat eller inte. Därför kommer en av de sista fantastiskt söta bilderna ovan. Så håll till godo med den!

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo