Hello from the other side

Hej igen. Det känns lite som att träffa någon man kände för länge sedan. Plötsligt springa på varandra igen och omfamna lite tafatt. Bloggen och lusten att skriva tycks liksom gå lite i dvala till vintern. Jag har knappt ens kikat annat än när jag skrivit något slumpartat inlägg.
Vad har hänt sedan sist. Massvis och nästan ingenting. Jag fortsätter med min MammaFitness-träning. För stunden är jag förkyld så särskilt mycket träning finns det väl inte att tala om. Mat däremot, massvis. Jag väntar på att vågen ska visa den där magiska nya siffran. Gå från minus 29 kg till minus 30 som är nästa delmål. Så nära men ändå så långt borta. Jag längtar efter vår. Har kapat barret ännu kortare i sann vår-anda.
Börjar förkultivera inför årets odlingar och planerat trädgården tillsammans med A. Han har också dragits med i både nya kostvanor och suget för att odla litegrann.
M växer så det knakar och jag känner att jag missar massor när jag är på jobbet. Att hon ska börja på dagis i höst känns som en svindlande tanke. Tiden med henne känns aldrig tillräcklig.
Min favoritårstid är i alla fall på ingång och det känns som ljuset får tiden att stillas lite. Till skillnad från mörkret när allting springer ifrån en men samtidigt står stilla. Idag blir första gemensamma trädgårdsdagen för familjen. M i sina nya skor som hon älskar. Och jag ska försöka att inte låta tiden gå så långt emellan, inte bli en främling.

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo