En bra start

Idag när jag ställde mig på vågen så visade det minus 11,1 kg sedan start vid årsskiftet. För mig betyder det ganska mycket eftersom jag tidigare lätt gett upp när jag nått 5 eller 10 kg. 11 känns som om jag officiellt passerat gränsen och nu kan kämpa vidare. Det fattas 3 hekto för att jag ska få se ett nytt tiotal på vågen och vikten inte ska kännas lika skrämmande och omöjlig att bli av med längre. Det mesta sitter ju ändå i huvudet och även om det tagit totalt 9 månader att gå ner 11 kg så har jag inte gett upp. Jag har gift mig, stressat, åkt på bröllopsresa, flyttat och rest. Varje gång jag har fallit tillbaka i gamla vanor så har jag kommit tillbaka och fokuserat på målet. Jag vet att det kommer fortsätta ta tid, men jag kommer fortsätta fokusera tills jag når målet. Oavsett hur lång tid det tar.



Vecka 3



Nästan halva tiden har gått och jag har drygt två veckor kvar. Idag reser jag bort och kommer därför missa två dagars träning. Dock är nästan all mat förberedd och i det här fallet är den viktigare. Jag har varit trött och lite virrig vilket resulterat i att jag glömt vissa måltider den här veckan. Det gör mig lite sur eftersom det är upp till mig att få resultat och att det känns som jag sabbar för mig själv när jag missar måltider. Hur som helst, nya tag. Här kommer denna veckans resultat.
Vikt: -0,6 kg totalt - 2 kg
Midja: -1cm totalt - 6 cm
Stuss: - 1 cm totalt -2,5 cm
Lår: 0 totalt - 3 cm
Överarm: -1 totalt -0,5 cm



Eko

Det var några dagar sedan jag bloggade nu. Nästan så man kan höra ekon i bloggen. Anledningen har egentligen inte varit att jag haft för mycket att göra som det annars brukar. Eftersom jag planerade maten i söndags så har det varit väldigt enkelt att bara fixa det sista inför nästa dag på kvällarna. Däremot har jag varit trött. Hösten, mörkret och kylan är på intågande. Vi har bestämt datum för weekend i Paris och bokat resa till Ullared så det finns mycket att se fram emot, men jag blir så trött av årstidsförändringen. I helgen åker vi till Linköping och piggar upp oss i goda vänners sällskap.



Inte bara lätt.

Idag är en sådan dag då jag känner att spänningen kring det nya börjar svalna och det krävs lite mer för att orka kämpa genom all planering och alla träningspass. Men jag kör och försöker att inte tänka så mycket. Fick åter igen positiv feedback från min kostrådgivare vilket jag behövde, samt lite kloka råd. Ser fram emot feedback från PT också. Att jag förberett inför veckan märktes redan idag. Jag är inte alls lika trött och har inte behövt stressa på samma sätt. Dagens pass är avklarat och morgondagen är förberedd. Imorgon måste jag också ta en tur upp till Borlänge för lite möte angående exjobb och förhoppninsvis hinna träffa lite kära vänner som jag saknar. Kommer nog bli en lång dag med jag har planerat med mat som är lätt att ta med sig och så. Dessutom slutar jag som tur är lite tidigare imorgon också. Nu ska jag göra kväll och krypa ner under täcket. 



Milen.

Dagens PW blev lite längre än jag tänkt. Jag brukar gå samma sträcka med en kollega men då brukar jag cykla till henne. Jag trodde nog inte att den biten jag brukar cykla skulle ta nästan 40 minuter extra tur och retur. Jaja, det hela slutade med en knapp mils power walk. Man får ju rensa tankarna så fint när man promenerar ensam. Å andra sidan så har jag lite svårt att komma ut just nu. Jag skyr inte alls hösten så som jag brukar, men jag tycker inte om när jag måste röra mig med mycket kläder och klädde mig därmed alldeles för kallt. Och sedan så har jag inte PW:at på så länge så jag fick hela tiden tänka på att försöka hålla farten. Nu på eftermiddagen har jag lagat eller förberett massor av mat för veckan. Sjukt trött nu men kommer antagligen vara väldigt tacksam för att jag tog mig tiden under resten av veckan. Är i alla fall glad att vi äntligen fått flytta till den här fina orten med den fina naturen. Foto-lusten kommer då och då smygandes tillbaka. Som när jag såg herrgården med höstlöven omkring och var tvungen att ta en bild med mobilen.
 



Hejdå bilring.

Bilring, muffin top, kärlekshandtag, valkar, love handles. Kärt barn har många namn. Jag håller i alla fall på att se mina smälta bort, lite för varje dag. Det är inget tårdrypande farväl, utan snarare som att ge de där handtagen en smäll på käften. Aldrig mer. Det är så häftigt att se skillnad på så kort tid. Jag är inte säker på om andra skulle se det om de tittade men jags om känner mig själv och vet hur jag brukar se ut ser resultatet. Jag försöker tänka ibland att 10 kg tidigare känts som en omöjlighet. Världens största mål. Att det är jättemycket. Nu när jag tappat 10 kg så känns det så lite helt plötsligt. Så mycket jobb för så lite. Men jag måste förstå att det är mycket, samtidigt som jag har mycket kvar. Jag har kommit tillräckligt långt för att det inte ska vara värt att ge upp nu!



Äntligen återhämtning

Även om jag inte fick den sovmorgon jag tänkt imorse så släppte träningsvärken ganska snabbt. Och trots att jag hållit igång en del idag så känner jag att jag även fått en chans att återhämta mig. Jag har passat på att städa nästan hela huset. Det var ett måste för att jag skulle kunna slappna av över huvud taget. När jag höll på med städningen så passade jag på att sätta ihop benen på sängen i gästrummet så det blir någorlunda färdigt där inne. Detta ledde till att jag planterade om murgrönan som tidigare varit i blomsterstegen på framsidan och satten in den vid takfönstret i badrummet istället. Orkidéerna fick sin dusch med näring osv. Mycket småpul som bara är skönt att få klart helt enkelt. Imorgon ska jag förbereda veckans mat så jag slipper stressa ihjäl mig med att hinna klart med maten och hinna träna när jag kommer från jobbet varje kväll. Jag har även hunnit med dagens träningspass som idag var bålträning. A konstaterade bara att det visst var träningsdags igen och sa sedan inget mer. Nu är det snart dags för ett avkopplande bad med sällskap av just A. Ska passa på att smeta i en hårinpackning och kladda på en ansiktsmask. Sen blir det bara avkoppling resten av kvällen. Ska ställa in sista mellanmålet i frysen också. Jordgubbsglass med chokladrippel. Blir gott efter ett varmt avkopplande bad.



Träningsvärken jag inte hade...

Ni vet den där träningsvärken som jag inte hade? Det är åtgärdat nu. Fast det var det mest omotiverade och sämsta passet genom tiderna igår så vaknade jag imorse och undrade om en ångvält passerat över min sida av sängen inatt. I ryggen känns det ordentligt idag. Och den där sovmorgonen som skulle bli av? Den räckte fram till 07:20. Funderar på att lägga mig och bara dra mig en stund extra. Som jag förtjänar det...



Vecka 2 med kostrådgivare och PT

Idag är jag inne på andra veckan med kostrådgivare och personlig tränare. Eller riktigt två veckor har ju inte gått än eftersom jag började på en måndag men invägningen är ju alltid på fredagar. Jag tänkte i alla fall posta lite resultat för den som är nyfiken. Det är ju styrketräning som gäller 6 dagar i veckan så jag räknar inte med några enorma skillnader på vågen under dessa kommande veckor. Däremot är jag glad över skillnaden på måttbandet och överraskad över att jag återhämtar mig så snabbt. Jag hade räknat med att vara öm i hela kroppen efter all träning men jag känner nästan ingen träningsvärk alls idag. Såhär såg i alla fall dagens resultat ut.
Vikt: -0,2 kg totalt - 1,4 kg
Midja: -1cm totalt - 5 cm
Stuss: - 1 cm totalt -1,5 cm
Lår: -1,5 totalt - 3 cm
Överarm: + 0,5 totalt + 1 cm



Nya gamla favoritplagget



Imorse så gjorde jag något som jag inte riktigt vågat tidigare. Jag gick in i vår walk-in-closet och plockade fram ett linne jag inte kunnat ha på mig på 3-4 år. Och den passade! Det gjorde lite min dag. Utöver detta är jag extremt trött idag. Är tacksam över att det bara är magträning idag och snart helg. Jag behöver sömn och tid att planera nästa vecka så jag slipper stressa så mycket.



Bästa boten



Jag vet ju innerst inne att bästa medicinen mot träningsvärk och ömma muskler är att få igång blodcirkulation, typ mer träning med andra ord. Och mer träning blir det ju ikväll. Men tidigare när jag har haft träningsvärk har jag rört mig försiktigt runt det. Inte pressat i onödan när det gjort ont. Men den här gången har jag betett mig som vanligt! Sprungit i trappen som jag brukar, sätta mig och ställa mig varenda gång jag kommit på något som ska göras. Och det har hjälpt! Imorse var det rejält ömma muskler, men det har släppt ordentligt under dagen. Just nu känns det inte som jag behöver fasa allt för mycket inför träningen ikväll. Vi får se om jag ändrat åsikt innan dagen är slut.



Efter träningen.

Idag var det magträning på schemat. Måndag, onsdag, fredag är helkroppspass förutom mage. Tisdag, torsdag, lördag är magpass. Och på söndag är det powerwalk som gäller. Magpassen tog naturligt nog inte lika lång tid men eftersom de fokuserade på enbart magen kommer jag nog ha träningsvärk imorgon med. Som efter-träningen-snack blev det en sådan sandwich som jag skrivit om tidigare av en bas på havregryn, banan och jordnötssmör fylld med vaniljkvarg. Om en stund är det dags för middag, kyckling och bönor. Nom! Sen blir det nog tidig sänggång idag. Även om det varit en kort arbetsdag så har den varit intensiv... Men lite mys i soffan med tända ljus och en stycke A bredvid hinns nog med först i väntan på att maten ska bli klar.



Work-work-work it!

En snabb hälsning från familjen annorlunda. Nu har jag varit hos frisören och klippt av det värsta barret. Det sista av kvällen kommer gå åt till träning, äta och fixa morgondagens mat. Fick även ett supertips av frissan. Vi har ett gym som i princip ligger på vår bakgård och är superbilligt. Då vet jag var jag kommer träna när det här träningsprogrammet är slut! 



Hej träningsvärk, hej då lurv!

Imorse när jag vaknade kändes allt som vanligt i kroppen. En liten stund i alla fall. Nu börjar träningsvärken komma smygandes i ben, armar och axlar. Det blev mer uppenbart under bilkörningen till jobbet. Jag tror minsann A får köra till jobbet imorgon, om det ska fortsätta utvecklas i den här takten.

Idag ryker ju också lurvet på huvudet. Om jag lyckas komma ihåg det tills dess. Jag lyckas glömma bort det hela tiden och l kommer på mig själv när jag hela tiden tänker planera in annat samma tid. Lite mycket i huvudet som rör sig just nu.



Dag 1 med personlig tränare

Idag var första dagen med mitt nya träningsprogram. Det kom som en positiv överraskning att jag ska träna alla sju dagar i veckan. Styrketräning 6 dagar och PW den sjunde. Jag har verkligen längtat efter att få börja med träningen. Och i början av passet fick jag en så enorm endorfinkick så trots att lårmusklerna skrek av utmattning så kunde jag inte låta bli att fnissa med jämna mellanrum. Jädrar vilken utmaning det var. Efter första övningen gick jag ner för att hämta vatten och det var inte nådigt att promenera hela vägen upp för trappen igen. Men i övrigt, helt i min smak. Känner igen en hel del övningar, men här är de ett snäpp intensivare. Det här kan vara ett av de bästa beslut jag tagit. Jag mår så fantastiskt bra! Och det känns verkligen som jag kan fixa det här. Träningsvärken imorgon kommer bli en utmaning i kombination med träningen för att inte tala om på onsdag. Huva. Men; Mind Over Body!Dessutom fick jag toppenbra feedback från min kostrådgivare. Hon berömde mig för mitt engagemang och gav mig lite nyttiga tips. Idag är jag glad! Och imorgon ska jag också till frisören och fixa frippan.



Ibland blir det tokigt.

Idag kom jag upp i lite bättre tid än igår. Kring klockan åtta slängde jag benen över sängkanten då jag inte kunde somna om nå mer. Kan ha berott på hur jag vaknade. A behövde en sladd och vände upp och ner på en hel flyttlåda full med elektronikprylar rakt över golvet. Sen blev det en lite seg start. Tillslut hamnade frukosten i magen. Vips var det dags att åka till IKEA och seda storhandla. Jag borde verkligen ha ätit både mellis och lunch innan vi åkte... Väl hemma var klockan fem och jag hade lunch, middag och tre mellanmål att peta i mig. Jag kan nu meddela att det endast är middag och ett mellanmål kvar. Lyckligtvis var ett mellanmål en nyttig jordgubbs- och chokladmilkshake, så det blev lite som en efterrätt till lunchen. Middagen står nu i ugnen och dagens sista mellis är förberett men får vänta ett par timmar. Ibland blir det tokigt när man inte planerar. Jag skulle ha lagat hela veckans måltider hade jag tänkt men tji fick jag för jag kan ju inte se i förväg hur mycket jag ska ha av varje ingrediens... MEN! Jag kan förbereda så mycket som möjligt. Till exempel kan jag se morgondagens frukostar och mellanmål som jag kan förbereda redan idag. Sparar mycket tid på det imorgon bitti!



Jag ser skillnad!

Imorse när jag ställde mig framför spegeln så insåg jag att jag faktiskt kunde se skillnad! Magrutorna tittade fram och mina biceps höll på att spräcka ärmarna på nattlinnet... Nä, okej. Inte så stor skillnad. Men magen och bilringen har definitivt gått från ner några storlekar. Antagligen är det mycket vätska men det syns ändå att kroppen håller på att förändras på rätt sätt. Det är på de skadliga ställena som det försvinner först, och det är för mig ett väldigt positivt tecken. Och jag har varken behövt utesluta varken kolhydrater eller fett. Tvärt om består 33% av mina kalorier av fett och 33% av kolhydrater. Resterande 34 % består av proteiner. Och det innebär ju inte att jag har en bit smör lika stor som min kycklingfilé på tallriken. Fett är ju energitätare och har därför mer kalorier per mindre massa i jämförelse med protein. Så det är alltså inte mängden utan procenten av kaloriintaget. En annan viktig del är att äta sunda fetter från nötter, oliv-, raps- och kokosolja (inte den gråa fyrkantiga klumpen som man gör ischoklad på). Detta är alla saker som jag vet sedan tidigare, men med hjälp av min kostrådgivare har jag lärt mig (eller börjar lära mig) att hantera dessa verktyg mycket bättre. Och att inte vara rädd för att äta mycket och inte ha för bråttom med vikten. Dessutom behöver det ju inte vara tråkigt att äta nyttigt. Igår åt jag en hälsosammare version av pizza som ni ser ovan och min proteinrika jordgubbsglass med chokladrippel som jag skrivit om så många gånger förut. Är verkligen spänd inför nästa veckas träning nu för att få se mer resultat!



77 dagar...

... som din fru idag. <3
 
 



Höstfärger i bloggen.

Tryck F5 om nu inte ser de nya färgerna i bloggen. Nu är det höst ute och även i bloggen.



Lite mer minus

Jag har sagt det tidigare, även om det var ett tag sedan nu. Men jag tror det är bra att äta lite extra någon gång ibland om man vill gå ner i vikt. Det ger liksom kroppen en liten skjuts på vägen. Och det verkar ju vara något som de tagit fasta på i det programmet jag går på nu med de fria kalorierna. Officiell invägning är ju på fredagar men jag var tvungen att väga mig i morse också för jag ville se vilken effekt det haft att jag åt mina fria kalorier igår. Och tro det eller ej. Jag gick från 1,2 kgs viktminskning till 2,0 kg istället. Dagen efter att jag ätit onyttigt. Är man nyttig och äter rätt i veckorna så ÄR det okej att unna sig lite ibland. Dock blev det en lååång sovmorgon idag så jag undrar hur jag ska hinna/orka få i mig all dagens mat, haha!



Fem dagar med kostrådgivare - resultat

Nu har jag tagit mig igenom de första fem dagarna med kostrådgivare och har 30 dagar kvar varav med personlig tränare från och med måndag. Jag känner redan nu att jag funderar på att förlänga när perioden är slut. Visst, det är lite omständigt med all planering, men jag mår så bra! Jag bara äter, äter, äter och... äter! Och resultatet efter dessa fem dagar?
Vikt: -1,2 kg
Midja: -4 cm
Stuss: -0,5 cm
Lår -1,5 cm
Och som sagt, på måndag börjar träningen. Jag längtar! I helgen ska det lagas matlådor för hela veckan också så jag faktiskt hinner med träningen innan jobbet. Nu har jag varje eftermiddag lagat lunch, två portioner mellis, middag, kvällis och förberett morgondagens frukost. Det tar sin lilla tid. Men nu behöver jag ju bara förbereda mellisarna i veckorna! Och det går ju inte att klaga på maten i sig. Allt är så gott!



Ta hand om maken-dagen

Idag är det min tur att pyssla om A lite granna för att kompensera för alla gånger då han tagit hand om mig. Jag har städat hela nedervåningen, dammsugit, diskat osv. Dessutom har jag förberett en skål godis och kaffe. Jag har även monterat ihop vårt tillfälliga soffbord så han kan slänga upp fötterna på det när han njuter av kaffe och godis. Det har även utlovats massage från min sida.
Idag valde även jag att spendera mina fria kalorier på lite gottis. Mandlar doppade i choklad och rullade i kanel. Jag har längtat så och det var sååå gott. Jag delade dem i två så de skulle räcka längre. Nu ser jag fram emot lite mysig och lugn helg tillsammans med min käraste.



Gott, godare, godast!

 
Som kvällsmål gjorde jag något så galet gott som garanterat blir en ny favorit! Det blir lite som en nyttig sandwich om man får säga så. Enkelt och supergott. Jag skriver receptet i slutet av inlägget. 
Imorgon är det äntligen fredag. Under helgen ska jag passa på att laga alla lunchlådor för nästa vecka så behöver jag bara fokusera på mellanmålen under veckorna. Ser också fram emot att få lite feedback från min kostrådgivare och börja med lite träning nästa vecka. Jag skrev tidigare att jag tänkte vänta med mina fria kalorier till på lördag men jag har ändrat mig. De blir nog imorgon istället. Det är nämligen så att jag tänkte till lite när jag gjorde mitt matschema (och sen glömde att jag varit så klok). Så på lördag består lunchen av en nyttig pizza och mellamålet av nyttig jordgubbsglass med chokladrippel och på söndag består ett mellanmål av ostkaka. Så jag kommer ha gottis så det räcker och blir över i helgen i alla fall. Och jag längtar verkligen efter de där kanel- och chokladmandlarna! Bilden ovan är på gårdagens middag.
 
Bottnar:
½ banan
15 gram havregryn 
1 msk jordnötssmör
 
Fyllning:
70 gram kvarg
Vaniljpulver
Ev. stevia
 
Mosa banan och jordnötssmör, tillsätt havregryn till smeten. Klicka ut på bakplåtspapper till två små plättar. Låt gräddas i ugnen på 175 grader i 15-20 minuter. Blanda under tiden kvargen med vaniljpulver och ev. stevia. När bottnarna är färdiggräddade, låt svalna och bre sedan vaniljkvargen mellan och ät som en sandwich. Så gott!



Förlängt, dag tre och klippning

Idag fick jag erbjudande om förlängt vilket jag nappade på direkt! Jag älskar ju att jobba på den arbetsplatsen jag har. Även om det bara är 5 veckor extra så var det ju bara 5 veckor från början. Vi får se vad som händer därefter! Jag firade det hela med att beställa tid för klippning. Håret är så galet risigt just nu. Dags för en kur med silica tror jag också. 
För övrigt är jag nu inne på dag tre med kostrådgivare. Träningen börjar vi med nästa vecka som sagt. Det går hur bra som helst. Jag har en galen abstinens efter godis emellanåt men jag tror det är mentalt. Jag har dock lyckats låta bli. Man får en dag i veckan som sagt med lite fria kalorier och jag har redan bestämt mig för vad jag ska äta, om jag inte hinner ändra mig. Chokladdoppade mandlar rullade i kanel! Planen är att hålla ut fram till lördag dessutom. Det ska jag nog klara. 
 
 



Planering är A&O




Jag förstod ju att det skulle kräva mer planering med maten osv. Men det kräver nog mer planering än jag trodde. Förhoppningsvis kommer jag in i rytmen snart så det hela flyter på. Maten i sig är det inga problem med. Jag älskar det mesta jag äter även om det blir lite stressigt att hinna äta allt, haha!



I love-love-love it!

Just nu när jag väl kommit igång första dagen med maten och planerat veckan känner jag bara kärlek. Nyttig mat är så mycket godare än skräpmat. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att inse det mellan varven. Idag blev mitt första mellanmål en mix av kvarg och jordgubbar toppat med kokos. Yum!



Dag 1 med PT och dietist

Idag börjar mina 35 dagar med PT och dietist. Första veckan kommer att fokusera enbart på kosten. Men det är egentligen inte så man förlorar något på det för man betalar ju för 30 dagar så de första fem är ju bonusdagar just för att man ska få ordning på kosten. Så nästa vecka börjar träningen. Det passar mig dock ganska bra eftersom jag varit sjuk i några dagar och inte vill påfresta kroppen med träning riktigt än. 
För att sammanfatta kosten nu när jag sett kostschemat - helt i min smak och väldigt likt mitt eget tänk. Mat av hög kvalitet. Inget uteslutet, varken fett proteiner eller kolhydrater. Tvärt om så är upplägget likadant som jag ätit tidigare då 33% av kalorierna kommer från fett, 33% från kolhydrater och 34% från protein. Men protein innehåller ju inte lika mycket energi som fett så massamässigt så blir det ju väldigt mycket protein. Maten har högt mättnadsindex, bra näringsinnehåll, lågt energivärde, osv. Smarta mejeriprodukter som innehåller lägre fett till priset av högre proteininnehåll. Man äter ofta så man behöver aldrig gå hungrig, men det kräver ju lite mer planering. Det finns också en tanke bakom vad du äter när t ex innan träning, tidig morgon eller sent på kvällen. Man får även en dag i veckan då man har ett antal fria kalorier som du får lägga på vad du vill.
Något som jag gillar är att man kan kombinera sitt eget schema på ett väldigt enkelt sätt med hjälp av en receptbank. Då behöver man inte oroa sig för att få mat man inte tål eller inte gillar på sitt schema, men man behöver inte själv fundera på hur man komponerar ihop måltiden eftersom recepten är klara och baseras på ditt näringsbehov. Det här kan nog bli riktigt kul! OBS! Gammal bild från när jag åt ISO. :)



Trädgårdsdiva

Det blev en svängom i trädgården ändå. Jag trimmade äppelträd och körsbärsträd. Jag började gallra bland hallonbuskarna och det slutade med att jag rensade ogräs istället. Dock var flugorna lite ettriga så jag gick in igen. Nya tag imorgon. Trädgården kändes genast lite större när vi fick bort de lägsta grenarna på körsbärsträdet. Vi har även tagit beslutet att ta bort dammen vi har eftersom den vattenfallet läcker och det är för stort projekt att försöka laga den. Och stillastående vatten blir bara grogrund för mygg och andra insekter. Det blir något annat fint där istället! Det blir en de omplanering av trädgården till nästa vår. Eftersom vi tar bort dammen ryker nog också en del av de vattenrelaterade växterna. Istället blir det en ganska lättskött trädgård med mycket fokus på grönsaker, frukt och bär. Och örtträdgården som säkert kommer uppdateras lite förstås! Men det var ju farligt med trädgårdsarbete. Ser ni min krigsskada på bilden ovan?



2 dagar kvar

Idag var det tänkt att det skulle bli trädgårdsfix inför hösten. Men det blev en seeeg utdragen morgon i sängen. A åkte iväg och handlade lite verktyg medan jag städade och plockade här hemma. Det känns som om vi behöver en ordentlig höststädning. Allt är fortfarande inte helt i ordning efter flytten. Men det är en dag imorgon också. A har i alla fall tagit hand om gräsklippningen idag.
 
Nu är det två dagar kvar tills min träning med PT och dietist börjar. Tagga, tagga, tagga! Och galet nervös samtidigt.



Ga, ga, ga ga...

 



Date night och Paris

 
Igår var det date night och vi passade på att fira vår femårsdag lite i efterhand. Vi gick ut och åt på en italiensk restaurang där jag blev adresserad som seniorita och A som senior. Jag tyckte det var så charmigt så jag fnissade lite generat varje gång. A åte en fantastisk pastarätt och jag åt klassisk plankstek. Jag passade också på att äta friterad cemenbert med fantastiskt god vaniljglass och hjortronsås som jag varit sugen på bra länge nu. Det är en ganska populär restaurang så efter en dryg timma så började det bli ganska fullt på restaurangen och vi begav oss vidare hemmåt. Väl hemma öppnade vi varsin cider och dök ner i soffan under en filt och tittade på "Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief"tills båda nästan hade somnat. En riktig myskväll med mycket kvalitetstid med andra ord.
Nästa date night äger rum i Paris eftersom vi äntligen bestäms oss för ett hotell och datum. Nu ska vi bara se till så A får ledigt en dag från jobbet också. Ser verkligen fram emot att få åka dit i slutet av september. Så eiffeltornet, Notre Dame, Moulin Rouge, gå på franska bagerier och bara strosa runt. Gången därpå var A snabb med att erbjuda sig att arrangera. Jag älskar överraskningar men tålamod är väl inte direkt mitt mellannamn. Men jag har så mycket att se fram emot nu så det ska nog gå bra. ^^